Cumhur Erkek

Cumhur Erkek

[email protected]

KADIN AVUKATLARA ÖLÜM VE TACİZ İÇERİKLİ MESAJ ATILDI:'İZMİR BAROSU'NDA SAPIK 'ALARM'MI

04 Ekim 2022 - 20:18 - Güncelleme: 04 Ekim 2022 - 21:01

Takibe aldığı kadın avukatlara ölüm tehditi ve cinsel içerikli mesaj atan sapık İzmir Barosu'nu alarma geçirdi. Ayrı tarihlerde mesajı alan kadın avukatlar durumu İzmir Barosu'na bildirdi. İzmir Barosu harekete geçerek durumu hemen Cumhuriyet Savcılığı'na bildirdi. Ayrıca tüm üyelere mesajla bilgi vererek bu tür mesaj gelmesi durumunda meslektaşlarının şikayette bulunacağı savcılık soruşturma dosya numarası ile iletişim bilgileri verdi. Sapığın özellikle hedefinde kadın avukatların olması dikkat çekti.
İşte İzmir Barosu'nın üyelere gönderdiği mesaj:

Sayın Meslektaşımız,

Bilindiği üzere kadın avukatlara ölüm tehdidi ile cinsel taciz içerikli mesaj gönderen bir ısrarlı takipçi bulunmaktadır. 

Konu ile ilgili Baromuz tarafından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ile görüşülmüş ve Başsavcılığa şikayette bulunulmuş olup soruşturma numarası 2022/138424'dür. Şikayette bulunan ve şikayette bulunacak meslektaşlarımızın bu soruşturma numarasını dilekçelerinde belirtmeleri ve dosyaların birleştirilmesini talep etmelerini rica ederiz. 

Ayrıca Başsavcılık ile yaptığımız görüşmede mesaj atılan numaraların tespiti için ivedilikle işlem yapılacağı bildirilmiştir. 

Meslektaşlarımızın bilgisine sunulur. 

 Sayın Meslektaşımız, 

Bugün Baromuza yapılan bildirim ile iki kadın meslektaşımıza ölüm tehditi içeren mesajlar gönderildiği öğrenilmiştir. 

Tamamen aynı olan mesaj metinleri, mesaj gönderen şahsın kadın avukatları hedef alan bir ısrarlı takipçi olduğu izlenimini uyandırmaktadır. 

Bu şekilde mesaj alan meslektaşlarımızın 0 530 255 50 01 numaralı telefondan Nöbetçi Yönetim Kurulu üyesine bildirmelerini rica eder, sürecin takipçisi olacağımızı bildiririz. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar